بازدید 1
0

کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی

کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی

  • 06 دی 1404 – 09:54
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار کشاورزی
کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی

عضو اتحادیه دامداران گفت: شیوع بیماری تب برفکی در استان‌هایی مانند تهران و اصفهان منجر به کاهش محسوس در میزان تولیدات اصلی دامداری شده است.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.

مجتبی عالی پیش‌بینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به 9 میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال 13 میلیون تن بود.

وی افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.

پرداخت تسهیلات 14 درصدی به دامداران آسیب‌دیده از تب برفکی

انتهای پیام/

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهادات لیورا

  • تناسب اندام
  • مد و لباس
  • سفر و گردشگری
  • موبایل
  • موبایل